#summerfestival

#summermoments

Passionfrukt marinerade jordgubbar på vaniljglass! En riktig svenska sommar klassiker!

5-kamp

Igår var vi ett gäng på 15 per som kör 5-kamp på grönan, det var sjukt kul! Ove som även har på sig den fruktansvärt fula kepsen är 58 år och åkte insane medan Lena (fru) stod nedanför och häll på att skita på sig för att hon var så orolig! Haha! Gänget fullt med ungdomar från 15-58 år!

Sola och bada

Idag har jag hängt och kommer att fortsätta att hänga i denna skön stol vid pool kanten i strålande sol!

Super tråkig video...

Sista veckan!

Äntligen är den här, sista veckan i grundskolan och jag är så sjukt taggad även om jag har glömt alla scenkläder till vår konsert och det är ersättningsbussar så jag kommer även försent till skolan!

#7days #summermoments #summerfestival

The party upstairs

The party upstairs

#summermoments

Student nr 2

Igår var det student nr 2... Det var fett kul och vi åt otroligt goda makarons. Idag blir det pool häng med 24 grader i lufter, 30 grader i vattnet och såklart strålande sol!

Outfit

Igår var det student nr 1 som jag gick på i år! Det var mysigt och vädret var på topp. Snart så ska jag dra iväg och jobba medan solen skiner och en 29 grader varm pool står och väntar....
Ha det bra!

#summermoments

På väg till Davids student ( systramis pojkvän)!

Hanna!!!

Hanna är äntligen hemma och jag är så fruktansvärt glad! I sommar ska vi festa järnet ihop och ta en massa nya PBs ( profilbilder) och få tusen likes! Haha! Love you sis, to the moon and back!

Maxi klänning

Ett nytt till skott till garderoben från såklart zara! Är super nöjd och tagga att få bära det med ett par snygga klackar i sommar. Can't wait!!

Paris

Har så sjukt kul i Paris! Även om mina fötter håller på och dö så är det sjukt nice. Vädret är på topp och idag ska vi till Champs Elysees och shoppa järnet. Men redan igår så han jag få lite till skott till garderoben....

Julia Johnson

Jag bor i Stockholm där jag lever mitt liv som studerande. Jag är intresserad av foto, mode och musik. Jag går i nian och söker just nu till gymnasiet. Söder Latin står högst upp på min ansökan. Jag är en sprudlande positiv tjej som är full av energi och redo att bemöta livet med ett glatt leende på läpparna. Jag hoppas att min blogg kan inspirera er båda kvinna som man. Jag vill alla det bästa här i livet och redo att kompromissa. Ha en FRAPPICAL-dag!

RSS 2.0