Valborg

What's the big deal! Folk super sig fulla, spyr i buskar och gör så att andra inte kan få möjligheten att sova! Sen det här med maj brasa! So what?! Oj lite eld, OMG va coolt har aldrig sett en brasa förut sååå fascinerande NOT! Sen när man väl står där vid brasan och fryser ihjäl medan man väntar på att den ska tändas så börjar det att regna! Tjohoo! I love you too Sweden, skulle inte förvåna mig ifall det började snö.

Jag gick inte till någon brasa men jag hade ändå en väldigt trevlig kväll med mina päron och min granne!

Först åt vi världens lyx middag! Falukorv med stuvade makaroner och ketchup och sen B&J's till efterrätt! Kanske inte världen "lyxigaste" middag. Men jag lovar att jag åt den godaste och smakfullaste middagen i hela österskär/åkersberga...

Sen gick vi över till Edward (granne) och han bjöd oss på löjrom och champagne ( jag fick dricka pommac eftersom jag körde^^ ) det var jätte mysigt. Sen somnade jag halv elva hos honom för att jag har haft världens tuffaste dag!

Starbucks

Ingen bra idé att ha en starbucks tröja på sig när man har varit vrål hungrig hela dagen! Jag suktas, tänkte en frappacino och en bagel med rökt lax på. Mums

Car wash

Musik

Video blogg

Engelska!

Helgen!

I helgen var jag på ledarutbildning det var fett kul!!!

Årets första dopp i havet!!

Hos Christine

#7days

#7days

#7days

Solnedgång

Livet leker när man steker!

Foot loose

Ägg till frukost

Natti fnatti

Blocket

Har äntligen lagt upp alla mina gamla ridsaker på blocket för låga priser... Jag vill bara bli av med dem!!!

Jobba, jobba, jobba!

Segt att man måste jobba när det är så fint väder 
 

 

I'm singin' in the car...

Morgon

Lördag kväll!

 
 
 
 Fett rolig kväll asså!

Gårdagens outfit

Igår invigde jag mina nya pimpade shorts med nitar, jag fick många komplimanger för dem. Det gjorde mig extra stolt att har gjort dem. 
Körde på en rockig outfit med många svarta armband och svarta naglar...
Många spanade in min häck men det var nog mest för att jag hade så snygga short och tyvärr inte rumpan i sig...
Till detta hade jag systramis snygga boots, storlek 37 medan jag har storlek 39 :-/ allt för en snygg outfit! ^^
Och såklart systramis snygga Jack daniel's tröja!
Det var allt från mig. Ha en frappical-dag!

Förmiddagen

Nu är jag äntligen klart! Har grovstädat hela mitt rum och satt i nya lakan. Senare ikväll ska jag träffa emelie och fanny, vet faktiskt inte vad vi ska göra men kul kommer det att bli iallafall! 

AG

Går var familjen ute och åt på AG, en restaurang som är känd för deras otroligt goda kött! Vi firade att jag efter lång väntetid fick redan på att jag har kommit in på södra latin, Sverige bästa musik gymnasium, crème de la crème. Sedan åkte vi hem och åt B&J's chocolate fudge brownie och tittade på good will hunting, men alla somnade så klart! ^^

Förändring

Tänk va lite, eller rättare sagt mycket smink kan göra!

Dagen blev inte som jag tänkte

Som ni kanske vet så hade jag tänkt sy min egna balklänning, jag kände mig jätte duktig. Åh det kommer att bli jättefin, jag kommer starta ett märke som kommer bli världskänd, jag kommer att bli miljardär och sedan kommer jag att gifta mig med en man som är nästa lika snygg som Tom Cruise. Men så blev det inte! Jag, mamma och Fanny träffades på NK för att köpa ett tyg och mönster till klänningen, men till min besvikelse så hittade vi varken tyg eller mönster. Jag blev irriterad! Sedan ringde pappa och sa att vi skulle gå på bio, på väg till Hötorget så gick vi förbi en butik där vi hittade en jättefin balklänning som vi köpte :O
vi åt på en restaurang i kungshallen som heter panini, det var jätte fräscht och gott. Filmen vi såg hette oblivion, den var bra för att vara en sci-fi film mer säger jag inte! TAGGA imorn, då är det FREDAG!!!
Ha en frappical-natt!

Dagens

HLR

Hjärt- och lungräddning på idrotten idag

Pga SL!!

Pga SL kom jag 40 minuter försent till skolan och jag missad franska förhöret, det var väll det ända positiva! Det hjälpte inte att regnet stod som spön i backen, ingen bra start på dagen för mig inte!

Fannys zoo

Tvättat bilen med systrami!

NP prov!!

Sitter här i klassrummet och har äntligen lämnat in mitt nationella prov i so! Nu är det över det finns inget jag kan göra som kan påverka resultatet. Jag lider med alla andra som sitter och verkligen skriver in i det sista... Kom igen nu!!!

Igår var man cool

Nitar

I söndags beställde jag nitar från http://madlady.com och idag kom de på posten! Madlady är ett märke som gör tuffar kläder, skor, väskor you name it, fast pris på deras frakt (29kr) och leverans inom 1-3 dagar. Riktigt bra och jag rekommenderar att ni tar er en titt och beställa något snyggt!
Nu har jag pimpat mina hög jeans shorts från monki. Jag blev väldigt nöjd med de, i sommar då ska jag visa upp de tillsammans med ett par riktigt bruna ben. Till och mamma tycker att shortsen blev snyggt! Plus poäng till mig...
Nu känner jag mig riktigt frappical! På fredag drar jag på mig de tillsammans med svarta strumpbyxor, ett tufft linne och sotning runt ögonen! På tal om fredag! Då får jag och alla andra nior i Sverige reda på vilket gymnasium vi har kommit in på! Håll tummarna åt mig, jag vill komma på södra latin!!

Tidigt uppgång

Måste gå upp tidigt så jag hinner göra mig i ordning, pinsamt om jag skulle komma försent, just idag när det är nationellt prov i so, tagga samhällskunskap.

Coop

Jag är helt själv på coop med päronens kort! Nu stor shoppar vi tycker jag. Mamma: Julia varför har alla pengar på mitt Coop-kort försvunnit?

Hehe jag vet inte....

Apr. 15, 2013

Shorts

Antingen så köper man ett par shorts från runwaydreamz för 1200kr eller som köper man ett par från bikbok för endast 200kr som jag gjorde. Det går alltid att hitta ett billigare alternativ!

Afternoon tea med nybakade scones och en full te kanna med earl grey med familjen och davve!

Apr. 13, 2013

Jag har köpt marshall hörlurar!!! Lyssnar på musik dygnet runt!!!

Abooo

Vaxa

Vaxat armhålorna såhär på kvällskvisten! Mamma borde bli vaxspecialist, gjorde inte alls lika ont som förra gången och allt hår försvann på bara ett par drag! Imorgon blir det linne så jag får visa upp min armhålor för första gången på flera veckor (pga mycket hår)
Natti fnatti

Posing with the grapes

Om man är sjuk så är man!

Tummen ner för att vara sjuk!

PIZZA med systrami

Apr. 10, 2013

Då är det väl dags att plugga då...

Fett snygga grejer jao!

Firar

Jag fira mitt antagningsprov med systrami på Coop enebybergs ben&jerry's glass bar, gött!

Antagningsprov

Nu slår det till och 27 min smäller det!

Livet suger!

Varför blev jag sjuk just nu? Jag kan varken andas genom mun eller näsa! Det är bara att säga adjö södra latin det var trevligt att råkas synd bara att det tog slut här, SYND!

Ont!

Har svin ont i halsen och har antagningsprov på södra latin imorn! Detta kommer inte att sluta bra! Drogar mig själv med te och honung!

Smoothie, päronade och smörgås

Frulle

Frukost med syrran!

Plugg!

Upp tidigt för att plugga sen märker jag att jag inte ställt om kl så jag gick ändå bara halv sju!

Trött!!

Apr. 07, 2013

Tell me why?!

Apr. 05, 2013

Biltävling

3-åriga kusin har anordnat en bil tävling!

Nattning

Har haft den underbaraste kväll på länge! Ikväll fick jag äran att natta min 3-åriga kusin, först läste vi en bok om monster sen läste vi min favorit bok: Gittan och fårskallarna. ( han rättade mig när jag läste fel, så många gånger har han läst boken!) sen sa han det underbaraste någonsin: Julia jag vill att du håller om mig när jag somnar!

Jobba, jobba, jobba!

Nu har jag jobbat från 09:00 - 14:30, bra jobbat Julia! Om man jobbar som kontorskvinna så måste man klä sig som en kontorskvinna!

6 timmar av åksjuka i bilen

Mys kväll i stugan

https://cdn3.cdnme.se/4104491/7-3/pic_515bd124e087c30c026e0356.jpg" class="image">

Macaron bak

Champagne

Skål för att påsken är slut och nu måste man börja träna för att bränna bort alla godis kalorier!

Julia Johnson

Jag bor i Stockholm där jag lever mitt liv som studerande. Jag är intresserad av foto, mode och musik. Jag går i nian och söker just nu till gymnasiet. Söder Latin står högst upp på min ansökan. Jag är en sprudlande positiv tjej som är full av energi och redo att bemöta livet med ett glatt leende på läpparna. Jag hoppas att min blogg kan inspirera er båda kvinna som man. Jag vill alla det bästa här i livet och redo att kompromissa. Ha en FRAPPICAL-dag!

RSS 2.0