Dagen blev inte som jag tänkte

Som ni kanske vet så hade jag tänkt sy min egna balklänning, jag kände mig jätte duktig. Åh det kommer att bli jättefin, jag kommer starta ett märke som kommer bli världskänd, jag kommer att bli miljardär och sedan kommer jag att gifta mig med en man som är nästa lika snygg som Tom Cruise. Men så blev det inte! Jag, mamma och Fanny träffades på NK för att köpa ett tyg och mönster till klänningen, men till min besvikelse så hittade vi varken tyg eller mönster. Jag blev irriterad! Sedan ringde pappa och sa att vi skulle gå på bio, på väg till Hötorget så gick vi förbi en butik där vi hittade en jättefin balklänning som vi köpte :O
vi åt på en restaurang i kungshallen som heter panini, det var jätte fräscht och gott. Filmen vi såg hette oblivion, den var bra för att vara en sci-fi film mer säger jag inte! TAGGA imorn, då är det FREDAG!!!
Ha en frappical-natt!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Julia Johnson

Jag bor i Stockholm där jag lever mitt liv som studerande. Jag är intresserad av foto, mode och musik. Jag går i nian och söker just nu till gymnasiet. Söder Latin står högst upp på min ansökan. Jag är en sprudlande positiv tjej som är full av energi och redo att bemöta livet med ett glatt leende på läpparna. Jag hoppas att min blogg kan inspirera er båda kvinna som man. Jag vill alla det bästa här i livet och redo att kompromissa. Ha en FRAPPICAL-dag!

RSS 2.0